Pentru uns(optional):
Amestecam drojdia cu zaharul si doua linguri din cantitatea de apa calduta si o dam deoparte cca 10 minute pana formeaza o spuma deasupra.
Adaugam peste drojdie restul de apa, faina, iaurtul, praful de copt, garam masala, sare si o lingura de ulei si incepem sa framantam pana se formeaza un aluat moale si putin lipicios. In cazul in care este prea umed, se mai adauga o lingura de faina. Acoperim cu un prosop si lasam la crescut pentru o ora pana isi dubleaza volumul.
Dupa ce a crescut, rupem bucati din care formam bilute si le intindem in foi subtiri. Ne ajutam de putina faina pentru a nu se lipi de suprafata de lucru.
Incingem o tigaie si punem cate o foaie, apoi acoperim cu un capac pentru cateva secunde. Cand incepe sa formeze bule de aer, o intoarcem pe partea cealalta si o lasam sa se rumeneasca(bulele se vor arde- asa si trebuie).
Amestecam margarina cu usturoiul pisat si patrunjelul tocat si ungem turtele cand sunt calde.