cata obraznicie dom'le
cum s-o fi nimerit taman in bucataria ta,habar n-am ca tot asa de bine putea sa fie intr-a mea
da' io i-as fi spus sa-si ia bananele si sa se duca sanatoasa))))))
PeSeu: nu-mi place etapa cu spalatu' vaselor
Daciana,Gaby a spus ca n-a folosit gelatina ca nici ei nu-i place,dar ar pune doua plicuri de intaritor data viitoare,desi mie mi se pare destul de ok asa cum e felia arata foarte bine
Daciana, gelatina am scris-o la optionale, ca n-o agreez nici eu...
E prima oara cand fac reteta si am tot citit retete in care...se mentiona gelatina.
Am folosit in loc intaritoarele (am pus unul, dar ar trebui doua) de frisca dar numai pentru faptul c-am pus smantana pentru gatit, cred ca daca e o frisca care se mixeaza bine de tot si se intareste, nici de alea n-ar mai fi nevoie...
Cred ca mi-ar placea sa combin frisca si cu 150-200 gr crema de branza sau mascarpone , si bananele le-as felia
Super delicioasa! Eu am facut o singura data ( cand a aparut pe piata prima oara), recunosc ca am folosit toate plicurile acelea de la Dr. Oetker! Le-a placut zmeilor, au mai cerut, dar nu le-am mai facut. Asa ca o sa ma folosesc de ideea ta si o sa-i surprind