Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati

de katty in Porc, 3 Ian 2016 | 2860 vizualizari

 

Daca va place nautul la fel de mult cum imi place mie puteti incerca acest muschiulet, este delicios.Sosul de rosii il puteti pregati in casa.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 carnciori afumati si picanti
  • 1 conserva naut
  • sare
  • piper macinat
  • rozmarin
  • boia iute
  • sos de rosii pentru servit
  • 4 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati:

Spalam muschiul si il tampona bine cu un servet absorbant. Cu un cutit cu varf ascutit taiem muschiuletul ,pana obtinem o forma dreptunghiulara. Asezam muschiul intre doua folii de plastic si il batem usor cu un ciocan de snitele. Dam folia de plastic de deasupra a o parte si presaram putina sare, piper negru macinat si cateva  ace de rozmarin. Punem 2 linguri ulei intr-o tigaie si rumenim usor carnciorii pe toate partile, dupa care ii scoatem. Scurgem  nautul din conserva, il clatim bine, apoi il mixam cu un praf de sare, piper si uleiul in care am prajit carnaciorii. Intindem pasta de naut pe muschiulet, asezam carnaciorii unul in prelungirea celuilalt la marginea dinspre care incepem sa rulam. Cu ajutorul foliei de plastic de jos rulam muschiuletul , dupa care il legam cu ata  de bucatarie. Presaram deasupra putina boia , stropim cu uleiul ramas  si il dam la cuptorul preincalzit intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Servim muschiuletul taiat felii cu sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (14)

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

dantes 1

20.01.2016, 09:34

Bun!

aia 1

07.03.2016, 18:04

ce bine ar fi daca ar comenta si cineva care a incercat reteta! de exemplu la ce temperatura cuptorul si cit trebuie lasat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc