Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov

de Rocsi in Porc, 28 Ian 2011 | 9514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschiulet de porc fara grasime
  • 1 morcov
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov:

Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite.

se spala si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

ciupercile se spala si se feliaza.

rosiile le tocam maruntel.

usturoiul il curatam si il pisam.

luam un as yena si il ungem cu ulei.

asezam bucatile de carne si le condimentam cu sare,piper si alte condimente.

asezam feliile de ciuperci si de morcov.

deasupra turnam rosiile tocate si usturoiul.

vinul il amestecam cu cativa stropi de apa,apoi il turnam in vas si acoperim cu capacul.

deschidem cuptorul si asezam vasul.

dam foc in cuptor si reglam la o temperatura potrivita.

cand e gata,o scoatem si o lasam putin la racorit.

apoi serviti!!!noi am papat cu varza murata...a fost o bunatate...

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci brune