Muschiulet impanat

de abetina in Porc, 22 Dec 2017 | 2875 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • Pentru preparearea muschiuletului am folosit
  • 2 buc muschiulet de porc a cate 1 kg bucata
  • 6 bucati morcov
  • 4 bucati radacini de pastarnac
  • 4 bucati radacini de patrunjel
  • 1 caciulie de usturoi
  • ierburi aromate
  • condimente de porc
  • sare dupa gust
  • 6 bucati carnati afumati
  • 100 ml ulei
  • Pentru salata de sfecla rosie am folosit:
  • 5 bucati sfecala rosie
  • 50 ml.ulei de masline
  • 1 lingura de otet de mere
  • sare dupa gust
  • 1 radacina de hrean
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet impanat:

Pregatim cu grija muschiuletii, facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii, pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi.

In tava punem ulei si facem un pat de ierburi aromate cu un pic de sare si asezam muschiuletii pe patul de ierburi, apoi ii invelim cu ierburi aromate,condimente si sare, ii invelim in folie de aluminu, eu am folosit o tava cu capac si dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
Am invelit sfecla rosie in folie de aluminiu, fiecare separat si am asezat in cuptor la copt; se poate pune in tava mare de la aragaz in timp ce se fac muschiuletii asa vom economisi gaz si timp, cand intra furculita in sfecla rosie, inseamna ca sunt gata, le scoatem si la curatam de coaja si apoi le dam prin razatoarea mica.
Prin razatoarea mica vom da si radacina de hrean, apoi amestecam sfecla cu hreanul, cu ulei de masline, sare dupa gust si otet de mere.
Taiem muschiuletul felii, asezam langa el salata de sfecla rosie si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (6)

Panacris 1

23.12.2017, 15:32

elucubratiiculinare 1

24.12.2017, 08:43

foarte bun

navidad_2017 1

29.12.2017, 21:31

Muschiul umplut arata minunat, iar gustul e sigur pe masura, mai ales ca l-ati impanat si cu radacinoase aromate si nu numai cu carnati... Dar salata de sfecla cu hrean chiar am facut-o (dar cu ulei de floarea soarelui, adica mai "romaneasca" ca acompaniament la platoul cu mezeluri in ziua de Craciun... si a iesit exceptionala! Multumim ptr reteta !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Masa voinicului