Muschiulet de vitel cu legume

de _Alina_ in Vita, 5 Noi 2013 | 7163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de vitel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe albe mari
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt zahar
  • 1 lgt rasa sare
  • 1/2 lgt piper
  • 2 lg ulei
  • 30 ml vin alb demi-sec
  • 2-3 ardei grasi rosii/kapia sau gogosari
  • 1/2 ardei iute (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu legume:

1. Spalam si fasonam muschiuletul. 

2. Il taiem perpendicular pe fibra in felii de 3-4cm grosime, pe care mai apoi le vom taia in fasii.

3. Amestecam zaharul cu sarea si piperul si le presaram pe carne avand grija sa acopere totul. Daca avem timp la dispozitie lasam la macerat intr-un vas acoperit cu folie alimentara (in frigider) pana a 2-a zi, daca nu trecem la pasul urmator.

4.  Punem uleiul la incins intr-o cratita non-aderenta. Punem fasiile de carne si lasam vasul la foc puternic, pana cand carnea se rumeneste bine pe toate partile. 

5. Scoatem carnea din tigaie, punem legumele taiate juliene impreuna cu vinul. 

6. Punem capac cratitei si lasam la foc potrivit pana cand legumele se inmoaie (5-10 minute, depinde de cat de moi le preferati).

7. Scoatem legumele pe un platou, punem carnea deasupra si sevim cu mare pofta. ;)

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

05.11.2013, 13:45

buuun buuun!

laura_n 1

05.11.2013, 14:44

demential de bun

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:35

Va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne alla pizzaiola