Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic

de dentistutza in Porc, 8 Dec 2012 | 9459 vizualizari

 

Orice friptura marinata astfel-fie porc,miel sau pasare- merge grozav la barbeque. Din motive tehnice9 vezi fum si miresme) eu l-am preparat la cuptor. Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet curatat de pielite si crestat pe alocuri
  • 2 linguri miere
  • 40 ml ulei masline
  • 3 linguri otet balsamic
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • daca aveti putin oregano proaspat
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic:

Se amesteca toate bunatatile pt. marinata si se unge carnea pe toate partile.Daca nu este graba, se poate lasa la marinat in frigider cateva ore.

Eu am pus-o in cuptorul incalzit la foc potrivit si am tinut-o cam 25-30 min. intorcand-o de vreo 2 ori. E si mai buna pe gratar...in aer liber...!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de Porc in Miere si Balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati