Muschiulet de porc impletit

de silvi0ara in Porc, 17 Mai 2010 | 5719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc  
  • 1 carnacior afumat de vita  
  • 1 fir de usturoi verde  
  • 2-4 bastonase cascaval afumat  
  • 3-4 catei de usturoi sau un fir de usturoi verde  
  • sare si piper dupa gust  
  • putin cimbru  
  • 2-3 frunze de salvie proaspete  
  • 2-3 ace de rozmarin proaspat  
  • 1 lingura ulei de masline

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit:

 Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline.

Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o coada,iar prin lateral se adauga bastonasele de cascaval.La varf se prinde cu o scobitoare sa nu se desfaca la fript. Se condimenteaza cu amestecul pregatit anterior si se frige pe gratarul incins,pana este rumenit si patruns bine.Sau cine prefera il poate baga la cuptor.Se serveste alaturi de o garniture de cartofi si salata ,sau dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lia maria 1

18.05.2010, 10:26

ce bine arata 5 furculite si eu fur patentul

Rocsi 1

18.05.2010, 10:45

super super

silvi0ara 1

18.05.2010, 21:04

Va multumesc,va astept pe toate cu drag.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele