Muschiulet de porc cu ananas si sos picant

de laylalala in Porc, 23 Mai 2010 | 5495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 4 x file de muschi de porc
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 lingura sos Sweet Chilli
  • 1 conserva (aprox. 500 gr) ananas rondele, scurs, dar sucul pastrat
  • ½ lingurita praf de chilli
  • 1 lingurita Chinese five-spice powder
  • 1 lingurita tarhon tocat
  • 1 lingura sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ananas si sos picant:

Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul si prajeste fileurile de porc cate 5 minute pe fiecare parte pana s-au facut.Intr-un vas amesteca zaharul brun, sosul de soia, pasta de tomate si sucul de la ananas.
Adauga in tigaie, langa carne, rondelele de ananas si prajeste-le, lasandu-le sa se caramelizeze.Adauga apoi praful de chilli si Chinese five-spice powder.Adauga amestecul cu sosul de soia in tigaie si lasa-l sa fiarba pana cand s-a redus putin si s-a ingrosat.Presara preparatul cu coriandru tocat si serveste-l cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ananas si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ananas