Muschi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 14 Ian 2016 | 10718 vizualizari

 

Am pus mana pe un muschiulet frumos de vitel, l-am dat pe mana slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L care a tors cuminte cateva ore.
A iesit o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de vitel
  • 200 ml vin rosu
  • 2 lingurite boia de ardei (dulce si iute)
  • 1 varf cutit nucsoara
  • 1 lingurita cimbru
  • ulei de masline
  • sare roz
  • 1 fir praz
  • 1 morcov
  • 4-5 boabe piper
  • 2 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnita o asezonam cu sare si piper, o rumenim in putin ulei de masline, pe ambele parti.

Transferam totul in vasul aparatului de gatit slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Adaugam vinul, prazul si morcovul, totul curatat si feliat. Adaugam cateva boabe de piper, o frunza dafin, sare grunjoasa de Himalaya, doi catei de usturoi presati. 

Carnea rumenita o intepam din loc in loc cu un bat de frigaruie, presaram boia de ardei si iute si dulce, nucsoara si cimbru.

Acoperim vasul, selectam functia low, cu durata 4 ore.

Dupa ce s-a incheiat programul, scoatem carnita suculenta, o ambalam strans in hartie de copt si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit de tot, o depozitam in frigider pana a doua zi.

O portionam cu un cutit foarte bine ascutit. Este plina de savoare si fara nitriti sau nitrati.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

alegeti carnita de vitel, frageda, ideal ar fi sa fie un pic impanata.

2

intepati carnea din loc in loc, cu un bat de frigaruie.

3

aveti rabdare sa se "aseze" si sa fie numai buna de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L