Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

de laylalala in Vita, 7 Mai 2010 | 4523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de vita
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 400 gr mazare
  • 1 portocala
  • 1 lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu mazare si sos de portocale:

se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, apoi se unge cu ulei de masline.Pe o tava tip gratar, se prajeste carnea cate 3 minute pe o parte, pana cand se rumenste usor dar in centru este roz.
Intr-un vas termorezistent se pune mazarea, portocala taiata felii, carnea si bucatele de unt.Se asezoneaza totul dupa gust si se da la cuptor 30 minute, stropind carnea din cand in cand cu zeama lasata de portocala, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu mazare si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj