Muschi de porc umplut cu crema de leurda

de silvi0ara in Porc, 1 Feb 2012 | 3774 vizualizari

 

Sa nu ma intrebati de unde am leurda.Va zic eu,de asta vara.Cum eu nu am putut posta retete mult timp,acum se pare ca le vine randul.

 

INGREDIENTE

  • 2 bc muschi de porc
  • 1 legatura leurda
  • 200g crema de branza
  • sare si piper
  • Prntru sos:
  • 200ml smantana pentru gatit
  • 200g ciuperci
  • 2-3 fire leurda 

             

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc umplut cu crema de leurda:

Se ia muschiul, se taie pe lungime si se bate usor sa nu il stricam. Asezonam cu sare si piper.

Amestecam crema de branza cu putina sare,piper si leurda taiata marunt. Asezam pe lungimea muschiului crema, apoi il rulam si il legam cu sfoara alimentara. Luam o folie de aluminiu, o ungem cu putin ulei, presaram sare si piper si il infasuram bine, iar capetele le strangem bine. Asezam rulada intr-o tava si dam la cuptrorul preancins pentru 35-40 de minute.

Cat timp se face carnea pregatim un sos simplu.Taiem ciupercile si le calim in putin ulei, iar cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci, adaugam smantana si firele de leurda tocate marunt. Le servim impreuna cu o garnitura de orez .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut cu crema de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mena29 1

03.02.2012, 15:25

mihaelar63 1

14.02.2012, 13:18

Ce minunat gust trebuie sa-i dea leurda

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin