Muschi de porc cu ciuperci si smantana

de Alina26 in Porc, 11 Mar 2013 | 13154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc(muschi)
  • 500 g ciuperci champignons
  • 1 ceapa
  • 500 g smantana
  • 1/2 pahar de vin alb
  • o lingura faina alba
  • 1 galbenus
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu ciuperci si smantana:

Incingem tigaia cu putin ulei si un catel de usturoi. Spalam carnea, o taiem cubulete si o punem in tigaie la prajit, fara capac. Curatam si ceapa, o taiem si o adaugam peste carne. Lasam sa se inmoaie si ceapa putin si adaugam vinul, lasam sa se evapore. Cand vinul s-a evaporat punem apa....si lasam sa fiarba.

Curatam ciupercile, le spalam, le taiem in doua sau patru si o pregatim intr-o alta tigaie, pana scade tot lichidul. Pregatim smantana intr-un bol cu faina si galbenusul. Cand carnea s-a fiert si s-a evaporat toata apa, punem ciupercile, amestecam si mai lasam 5 minute. Adaugam smantana, punem sare, piper si patrunjel verde si mai lasam 5 minute.

Pofta Buna!!!!Sper sa va placa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Alina26 1

12.03.2013, 12:59

te invit la mine!!!!

Sim0na 1

12.03.2013, 21:26

place

Geanina87 1

25.03.2013, 21:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de smantana si bulion