imi place la nebunie mancarica asta si cum am vazut la Edith Frincu o pozica cu musaca de vinete absolut delicioasa mi-a venit pofta si am facut si eu !:)
Am curatat intai vanata de coaja de tot si apoi am taiat-o felii si unde felia mi s-a parut prea mare am taiat-o pe jumatate. Am picurat un strop din uleiul minunat in tigaia de teflon incinsa si am pus feliile de vanata la calit, presarand peste ele condimentele delicioase Kotanyi. Apoi le-am intors si pe cealalta parte si am repetat operatiunea. Cand au fost destul de rumene am luat feliile si le-am asezat frumos pe fundul unui mic vas de portelan pentru sufleu.
Apoi am trecut la prepararea sosului. Am taiat pe mijloc bucata de carnat de porc si am indepartat pielita , tocand miezul. Miezul l-am pus fara mate la calit in putin ulei. Am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am calit alaturi de carnat, adaugand apoi rosiile maruntite fara coaja si lasand sa scada sosul, spre sfarsit am adaugat si in sos cate un praf din condimentele de mai sus. Apoi am pus cateva linguri de sos de rosii cu carnati peste vinete si iar un strat de vinete apoi iar sos si iar vinete. Peste ultimul strat de vinete am razuit cascavalul si am picurat putin sos de rosii. Am dat la cuptorul incalzit si am lasat pana s-a rumenit bine deasupra. Este foarte gustoasa ca sa nu mai spun cat de frumos arata in soare!