Musaca de cartofi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2009 | 64025 vizualizari

 

Una din mancarurile mele preferate!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 800 g de carne tocata amestec (porc, vita)
  • o ceapa
  • 2 oua
  • pasta de tomate
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • maghiran
  • busuioc
  • cascaval
  • 3 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie pentru a se scurge de grasime. Separat, se caleste ceapa tocata cu carnea, se adauga condimentele si pasta de tomate si se tine pe foc 15 minute. Se bat 2 oua si se incorporeaza in carne dupa ce s-a luat de pe foc. Intr-o tava, se pune un rand de cartofi, carnea pregatita si alt rand de cartofi apoi se pune la cuptor. Cand s-au rumenit cartofii se bat 3 oua cu cascaval ras si se toarna deasupra. Cand s-a format crusta este gata de servit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu piept de pui