Musaca de cartofi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2009 | 64033 vizualizari

COMENTARII (21)

danygospodina 1

15.12.2009, 17:26

Sigur nu-i lasagna? Suuuper.

ionix 1

15.12.2009, 17:50

arata super super... si eu fac musaca dar de obicei mi se cam sfarama cartofii.. o sa fac reteta ta... bun bun

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:01

Este si preferata mea, dar ultima data cand am facut musaca am fiert cartofii si i-am facut piure! cred ca o sa mai fac si eu ca nu am mai facut de muult!

Bunica 1

16.12.2009, 08:26

fluturas, ai facut musaca,ca la carte ! De la cine ai invatat reteta ? E suuuuuuper buna !

Bunica 1

16.12.2009, 08:29

Liana, asa cum ai facut tu e musacaua lenesului sau pentru bebei . Doamne fereste ca tu ai fi lenesa. Te stiu eu bine ca nu esti, dar asa se spune.

gaby_duceag 1

16.12.2009, 09:22

bunica,si eu o fac ca Liana,si zau nu-i a lenesului,ca se aduna multe vase de spalat(oala-n care-i fierbi,cea in care incalzesti laptele,plus ala de farmat cartofii. ).Fluturas,in jur de ora 1,vin la masa!

fluturas 1

16.12.2009, 12:13

multumesc tuturor pentru aprecieri!
Bunica,am tot modificat de-a lungul timpului reteta mamei mele si a iesit asa!
Gaby, te primesc cu mare placere!

Bunica 1

17.12.2009, 09:54

gabi_d, este a lenesului care o mananca, nu a celui care o face. Pentru cel care o pregateste

crisad 1

17.12.2009, 10:52

buna musacaua as manca si eu o portie cam asa o fac si eu

gaby_duceag 1

17.12.2009, 11:13

daaaa bunica,e usor de mestecatcorect

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:13

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:14

rivka 1

27.12.2009, 19:02

e buna si noua ne place dar eu nu pun cascaval.

mai fac asemanator si altfel, carnea tocata o amestec cu praz tocat si in ouale batute ce le torn deasupra inainte sa o pun la cuptor pun 2 lingurite de curry indian...

Oana 1

09.01.2010, 12:32

Mmmm, asa facea si mama Apoi am renuntat la prajit si am fiert cartofii rondele si am ajuns la cartof piure , cand au inceput sa pape piticii Muraturile alea arata intr-un mare fel

silvi0ara 1

18.02.2010, 11:51

Vorba Oanei,asa o faceam si eu pe vremuri,acum fierb cartofii.Oricum e tare bun.

ionela2682 1

10.03.2010, 14:12

bravo!

nadina73 1

11.03.2010, 00:17

oau.............arat grozav de bine ,nu am mai facut cred ca de ani de zile,o ideie geniala,bravo

babi5 1

28.09.2013, 20:34

Xandrinne 1

29.09.2013, 08:36

Lorra 1

07.10.2013, 18:16

O bunatate !!!

roxana_simona 1

07.10.2013, 23:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc