Musaca de cartofi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2009 | 64759 vizualizari

COMENTARII (21)

danygospodina 1

15.12.2009, 17:26

Sigur nu-i lasagna? Suuuper.

ionix 1

15.12.2009, 17:50

arata super super... si eu fac musaca dar de obicei mi se cam sfarama cartofii.. o sa fac reteta ta... bun bun

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:01

Este si preferata mea, dar ultima data cand am facut musaca am fiert cartofii si i-am facut piure! cred ca o sa mai fac si eu ca nu am mai facut de muult!

Bunica 1

16.12.2009, 08:26

fluturas, ai facut musaca,ca la carte ! De la cine ai invatat reteta ? E suuuuuuper buna !

Bunica 1

16.12.2009, 08:29

Liana, asa cum ai facut tu e musacaua lenesului sau pentru bebei . Doamne fereste ca tu ai fi lenesa. Te stiu eu bine ca nu esti, dar asa se spune.

gaby_duceag 1

16.12.2009, 09:22

bunica,si eu o fac ca Liana,si zau nu-i a lenesului,ca se aduna multe vase de spalat(oala-n care-i fierbi,cea in care incalzesti laptele,plus ala de farmat cartofii. ).Fluturas,in jur de ora 1,vin la masa!

fluturas 1

16.12.2009, 12:13

multumesc tuturor pentru aprecieri!
Bunica,am tot modificat de-a lungul timpului reteta mamei mele si a iesit asa!
Gaby, te primesc cu mare placere!

Bunica 1

17.12.2009, 09:54

gabi_d, este a lenesului care o mananca, nu a celui care o face. Pentru cel care o pregateste

crisad 1

17.12.2009, 10:52

buna musacaua as manca si eu o portie cam asa o fac si eu

gaby_duceag 1

17.12.2009, 11:13

daaaa bunica,e usor de mestecatcorect

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:13

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:14

rivka 1

27.12.2009, 19:02

e buna si noua ne place dar eu nu pun cascaval.

mai fac asemanator si altfel, carnea tocata o amestec cu praz tocat si in ouale batute ce le torn deasupra inainte sa o pun la cuptor pun 2 lingurite de curry indian...

Oana 1

09.01.2010, 12:32

Mmmm, asa facea si mama Apoi am renuntat la prajit si am fiert cartofii rondele si am ajuns la cartof piure , cand au inceput sa pape piticii Muraturile alea arata intr-un mare fel

silvi0ara 1

18.02.2010, 11:51

Vorba Oanei,asa o faceam si eu pe vremuri,acum fierb cartofii.Oricum e tare bun.

ionela2682 1

10.03.2010, 14:12

bravo!

nadina73 1

11.03.2010, 00:17

oau.............arat grozav de bine ,nu am mai facut cred ca de ani de zile,o ideie geniala,bravo

babi5 1

28.09.2013, 20:34

Xandrinne 1

29.09.2013, 08:36

Lorra 1

07.10.2013, 18:16

O bunatate !!!

roxana_simona 1

07.10.2013, 23:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica picanta cu carnati