O mancare nepretentioasa,facuta in mare graba,avand in vedere faptul ca am pierdut vremea la shopping,dar deosebit de gustoasa.Trebuie sa recunosc ca-mi plac cartofii,facuti in orice fel,dar mai ales cei noi mi se par mult mai gustosi.
Cartofii se pun la fiert cu coaja ,in apa cu putina sare.Ii vom fierbe doar de jumatate.Morcovii se curata si se dau pe razatoare.
Ceapa se curata si se taie marunt.Intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa si morcovii razuiti.Punem cratita pe foc si dupa ce acestea s-au calit putin ,adaugam si carnea.Condimentam si adaugam putina apa,mai lasam cam 10 minute sa se patrunda si carnea.La final adaugam si verdeata.
Curatam cartofii de coaja apoi ii taiem rondele.Ouale le batem,apoi adaugam smantana si laptele.
Intr-un vas de ceramica,uns cu putin unt,asezam un strat de cartofi,apoi amestecul de carne,putin din compozitia de ou,apoi iarasi un strat de cartofi.
Seasupra punem oul batut si razuim cascaval.Punem in cuptorul incins pentru 30 de minute,pana cand va capata o culoare frumoasa deasupra.
Pofta buna!!!!