Musaca 2

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Mai 2012 | 5078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii de Covasna ;), 1000 g.,
  • carne tocata vita 500 g.,
  • ciuperci 300 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • oua 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui 2 linguri,
  • bulion de rosii 500 ml.,
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • oregano
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca 2:

Carnea tocata, ciupercile curatate, taiate julien, ceapa verde tocata marunt se calesc in putin ulei, cca. 10 minute, apoi se asezoneaza de sare, piper si oregano. Dupa ce s-a racit un pic se adauga si ouale, amestecandu-se usor, pana se incorporeaza.  Intre timp se curata cartofii si se taie rondele. Intr-un vas termorezistent, se aseaza un strat de cartofi cruzi, un strat din amestecul de carne si se continua pana se termina ingredeintele. Atentie ultimul strat sa fie de cartofi. Bulionul se dilueaza cu apa, se adauga peste musaca cat sa acopere ultimul strat, se mai presara un pic de oregano, apoi se gateste la cuptor, acoperit, la foc potrvit cca. 45 de minute. Se serveste fierbinte cu smantana (cine are voie:D).

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca