Murături cu „de toate”

de diaconta in Muraturi, 16 Sep 2012 | 5350 vizualizari

 

Imi place genul acesta de murături,pe lângă aspectul senzaţional şi simfonia culorilor,când desfaci borcanul cu murături,poţi să alegi de acolo ce-ţi place.Mie-mi place tot ce-am pus,dar nu-i toata lumea aşa „fără mofturi” ca mine ))).

 

INGREDIENTE

Nu am cantităţi exacte,eu am obţinut un borcan de 3 litri si unul de 2,5 litri Am folosit:

  • Conopida
  • Gogosar rosu
  • Castraveti
  • Morcov
  • Gogonele (rosii verzi)
  • Ardei iuti
  • Usturoi
  • Frunze de telina
  • Hrean
  • Cimbru si marar uscat
  • Boabe de piper negru
  • Boabe de mustar
  • Foi de dafin

Pentru lichid:

  • 2 litri apa
  • 600 ml otet
  • 3 linguri sare
  • 4 linguri zahar

2 borcane de 2,5 respectiv 3 litri

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Murături cu „de toate”:

Se spala toate legumele,se aseaza în borcane dupa preferinta.Gogosarii se taie felii si se oparesc ,se lasa sa fiarba un clocot,se racesc cat sa se poata aseza in borcane.

Se fierbe lichidul,se lasa sa se raceasca,apoi se pune în borcane.Se închid borcanele cu capacele si se depoziteaza în camara.

Se consuma cand nu mai puteti de pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Murături cu „de toate”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (33)

diaconta 1

18.02.2013, 22:33

Delia

alilianaa 1

04.09.2013, 12:42

super

diaconta 1

04.09.2013, 13:09

Liliana,imi plac muraturile astea mixte de unde poti sa-ti alegi ce-ti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveciori murati