MUFFINS CU CIOCOLATA

de adriana65 in Dulciuri, 22 Mai 2009 | 3933 vizualizari

 

Aceasta reteta am gasit-o pe un blog gustos, blogul lui Maya, si am spus ca trebuie sa o pregatesc si eu, fiind una din prajiturile preferate ale fiicei mele.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina\
  • 1 plic praf de copt Dr.Otker
  • 2 linguri cacao
  • 175 g zahar
  • 150 g ciocolata
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ou
  • o fiola esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MUFFINS CU CIOCOLATA:

Am amestecat faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, cacaoa; am taiat ciocolata cubulete mici si le-am pus peste ingredientele uscate. Am adaugat uleiul, laptele, esenta de rom si oul si am omogenizat bine.
 Cu o lingura am pus compozitia in tava de muffins, fiecare locas avand hartie speciala, si le-am dat la copt. Cand au fost gata le-am pudrat cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUFFINS CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (5)

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 09:41

Multumesc de reteta!

yammy 1

24.05.2009, 16:52

Foarte bine arata

elena1988 1

02.02.2011, 17:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini croissante cu ciocolata