Muffins cu ananas si halva (reteta de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 7593 vizualizari

 

cu multumiri Diei, de la ea am preluat reteta; eu doar am schimbat visinele cu ananas si am adaugat halva. Gand drag,Dia! :)

 

INGREDIENTE

Compozitia:

  • 300 gr faina
  • 100 gr. zahar
  • ananas din compot
  • cca 70 gr. halva
  • 250 ml sirop din compotul de ananas
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100ml ulei

Putin zahar pudra pentru decorat

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ananas si halva (reteta de post):

Amestecam siropul cu uleiul.

Separat amestecam zaharul cu faina, cu praful de copt, zaharul vanilat.

Cu ajutorul mixerului,incorporam masa uscata in cea lichida, amestecandu-le la viteza mica.

Asezam hartiute de briose in formele de silicon,impartim cantitatea de aluat obtinuta in forme, apoi asezam in fiecareforma cate o bucatica de halva si doua bucatele de ananas din compot.

Dam tava la copt (cuptor preincalzit ),la temperatura de 200 grade pentru 30 minute.

Facem testul cu scobitoarea , scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca prajiturelele si podram cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ananas si halva (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

16.12.2013, 10:54

Minunati!

Alexandra Burz 1

16.12.2013, 14:25

interesanta combinatie...dar cu siguranta ff buna

abstract01 1

17.12.2013, 01:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]