Muffins (briose) sarate cu paste

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 6286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rotocoale paste (taietei, tagliatelle)
  • 200g branza tare
  • 300g friptura piept de pui
  • piper
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins (briose) sarate cu paste:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece, se amesteca cu branza rasa, pieptul de pui taiat cubulete, oul batut. Se condimenteaza cu sare (daca branza este sarata, evitati) si piper. Se aseaza in formele de muffins si se introduc in cuptorul preincins. Se coc timp de 30-40 minute la 200 grade, pana se rumenesc frumos la suprafata. Sunt usoare dar consistente in acelasi timp. Pot fi servite la un mic dejun tarziu sau la cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins (briose) sarate cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu salam