Mușchi de porc în muștar la cuptor

de ionix in Porc, 12 Mai 2011 | 11465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg mușchi de porc
  • 4 linguri cu muștar
  • o lingră cu ulei de măsline
  • puțin cimbru
  • sare, piper
  • doi căței de usturoi
  • o cană cu apă
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mușchi de porc în muștar la cuptor:

Usturoiul se pisează, se freacă cu puțină sare  și uleiul iar apoi se adaugă muștarul. Frecăm bine și adăugăm încă puțină sare, piper și cimbru.

Cu acest sos vom unge mușchiul de porc întreg, așezăm mușchiul într-un vas, acoperim vasul cu folie alimentară și băgăm la frigider pentru a sta la marinat vreo 3-4 ore.

Ungem o tavă, potrivită cât să încapă mușchiul, și așezăm mușchiul de porc. Turnăm apa și băgăm la cuptor la foc mic. Din când în când vom unge mușchiul cu sosul din tavă.

Se scoate din cuptor după ce s-a rumenit frumos, dupa circa duă ore, și se taie cât este fierbinte. Este extrem de suculent și gustos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchi de porc în muștar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de porc