Mousse de ton

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 5106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton (in ulei de masline – cutie de 185 g)
  • 4 fileuri de hamsii (in ulei)
  • 30 g capere mici
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 250 g mascarpone
  • paine neagra prajita
  • cateva frunze de spanac pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ton:

Scurgem uleiul din conserva de ton. Taiem fileurile de hamsii marunt, apoi clatim caperele.

Punem tonul, hamsiile, caperele intr-un castron cu zeama de lamaie si le tocam cu belnderul. Adaugam mustar si mascarpone si amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia. Punem crema la frigider pentru 15 – 20 minute.

Intre timp taiem in cercuri painea neagra si o prajim. Punem spuma (mousse) de ton pe paine cu ajutorul unui sprit si decoram cu frunze de spanac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]