Mousse de ton

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 4810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton (in ulei de masline – cutie de 185 g)
  • 4 fileuri de hamsii (in ulei)
  • 30 g capere mici
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 250 g mascarpone
  • paine neagra prajita
  • cateva frunze de spanac pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ton:

Scurgem uleiul din conserva de ton. Taiem fileurile de hamsii marunt, apoi clatim caperele.

Punem tonul, hamsiile, caperele intr-un castron cu zeama de lamaie si le tocam cu belnderul. Adaugam mustar si mascarpone si amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia. Punem crema la frigider pentru 15 – 20 minute.

Intre timp taiem in cercuri painea neagra si o prajim. Punem spuma (mousse) de ton pe paine cu ajutorul unui sprit si decoram cu frunze de spanac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton