Mini-tarte din foietaj cu nectarine

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 6 Sep 2011 | 7069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 5 nectarine
  • 100 g zahar
  • 50-60 ml apa
  • Coacaze
  • 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte din foietaj cu nectarine:

Nectarinele se taie felii. Din apa si zahar se fierbe un sirop(5 minute), apoi se adauga feliile de nectarine si se fierb 5-7 minute. Se opreste focul si se lasa 5 minute in sirop,apoi se scot feliile pe o farfurie.

 Aluatul decongelat se intinde(eu am avut intreg,nu foaie) si se decupeaza cerculete(9 la numar). Tava aragazului se stropeste cu apa si se pune hartia de copt. Se aseaza cerculetele in tava. Din ramasite am decupat bordura pentru 6 dintre ele, pentru ca atat mi-a ajuns.

 Se aseaza feliile de nectarine suprapunandu-se. Se pun si cateva bobite de coacaze. Galbenusul de ou se desface in lapte si se ung marginile cerculetelor.

 Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 15-17 minute la foc iute.

Se sevesc calde sau reci, pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte din foietaj cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

06.09.2011, 18:13

Splendide...si minunata prezentare...de nota 20!!!

Pasiune pentru bucatarie 1

06.09.2011, 19:44

ma bucr ca va plac,chiar sunt divine si va scot din incurcatura in orice situatie eu sunt indragostita de foietaj

deyutzky 1

06.09.2011, 22:58

excelente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Palmier cu scortisoara"