Amestecam ingredientele uscate, dupa care adaugam untul, ouale batute si incepem sa framantam adaugand treptat apa. Invelim coca intr-o folie de aluminiu si dam la frigider 30 minute. Intindem coca intr-o foaie subtire si decupam cercuri mai mari ca forma la tarta. Asezam foile in forma de tarta si intepem cu furculita (eu le-am dat la frigider 15 minute). Incalzim cuptorul si punem tartele cca 15 minute sa se rumeneasca putin.
Crema: amidonul il amestecam cu putin lapte. Zaharul il punem intr-o cratita si il topim (avem grija sa nu se arda) adaugam laptele si amestecam continuu pana se dizolva zaharul. Cand incepe sa fiarba adaugam amestecul de amidon si amestecam continuu pana se ingroasa. Oprim focul si adaugam untul si omogenizam. Lasam sa se raceasca.
Umplem tartele cu budinca de caramel si dam la rece (eu am topit 50 g ciocolata amaruie cu 50 g ciocolata alba si am pus deasupra la fiecare tarta)