Mini-pateuri cu cas

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2014 | 7957 vizualizari

 

Un aperitiv foarte bun si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 800g aluat foietaj
  • 300g cas de oaie
  • doua fire ceapa verde
  • o legatura mica de marar
  • doua oua
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pateuri cu cas:

Tocam marunt ceapa , mararul si amestecam cu casul dat pe raztoarea mica, punem oul batut, potrivim de sare si amestecam foarte bine. Intindem foaia cu sucitorul iar cu ajutorul unui pahar decupam aluatul. Se cresteaza aluatul ca in imaginile de mai jos, se pune umplutura in mijloc , adunam fiecare petala formand trandafirasul .

Se pune in tava de copt tapetata cu hartie siliconata, se unge fiecare trandafiras cu ou batut si se da la cuptorul preincalzit pentru 20 minute. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pateuri cu cas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Luckycake 1

29.06.2014, 11:00

un aperitiv delicios

lucy2002 1

30.06.2014, 00:13

Luckycake

MotanLaOale 1

30.06.2014, 21:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec cu sunca si branza feta