Mini tarte cu rosii

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 4254 vizualizari

 

Mini tarte foarte - foarte gustoase, mai ales reci. Reteta o gasiti si pe site-ul meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj de 400 g
  • 5 rosii
  • sare
  • 1 lingurita busuioc
  • oregano
  • 10 g ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu rosii:

Rosiile se taie in bucati medii si se amesteca intr-un vas cu usturoiul tocat, busuiocul (de preferinta proaspat), oregano, sarea si uleiul.

Aluatul de foietaj se intinde putin cu sucitorul.

Aluatul de foietaj se taie in patrate mai mari, se pun cate 2-3 linguri din amestecul de rosii in fiecare „barcuta” de aluat, iar marginile se ridica usor sa nu curga din zeama de la rosii.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox. 30 de minute sau pana cand se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu legume la cuptor