Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de flooris in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 3901 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: , retete Aperitive / Garnituri
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET.
DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE.
DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
de Pasiune pentru bucatarie 1
de Rocsi 9
Bucataras 1
bine ai venit in patria zimbetului, bucataras.ro ce marci de mozzarella sint mai cunoscute si mai apreciate in Italia?
Bunica 1
Ce frumoase sunt pe campul de margarete ! E o idee pentru a diversifica aperitivele de Paste. Bine ai venit in marea familie a bucatarasilor!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:12
ieri la 08:10
pe 04.06 la 10:16
pe 03.06 la 10:38
pe 02.06 la 15:33
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
RODIMUR
vasimur
karmen 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!