Mini cakes cu masline si rosii uscate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2011 | 3467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120g faina
  • 2oua
  • 70g cascaval
  • 70ml ulei de masline
  • 70ml lapte
  • 1praf de copt
  • sare,piper
  • 100g rosii uscate
  • 100g masline fara samburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cakes cu masline si rosii uscate:

Se amesteca ouale cu ulei,lapte,se adauga faina cu praful de copt,rosiile taiate,cascavalul ras,maslinele taiate rondele,lasand cateva pentru decor,sare si piper dupa gust;se rastoarna in forme si se coc 30min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cakes cu masline si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv globulete festive