Sunt perfecte in orice moment al zilei, usor crocante la exterior si moi si parfumate in interior!
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi.
Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.
Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul taiat bucati si putina apa si lasam 1-2 minute la calit.
Adaugam cartofii zdrobiti, punem sare si piper dupa gust si amestecam. Lasam la foc mic cateva minute continuand sa amestecam, dupa care inchidem focul.
Taiem partea de sus a mini baghetelor, le scoatem miezul, le punem cateva bucatele de unt in interior si le umplem cu cartofii amestecati cu usturoi.
Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute.
Dupa 10 minute le scoatem si presaram cascavalul dat prin razatoare.
Dam inapoi la cuptor si le mai lasam aprox 10 minute pana ce cascavalul este topit si usor rumenit.
Pofta buna!!