Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei

de epurasha2bb in Oaie, 20 Apr 2010 | 8562 vizualizari

COMENTARII (33)

Bunica 1

20.04.2010, 21:01

O olteanca fara praz? Ai pergatit ceva foarte bun!

FlyingRoo 1

21.04.2010, 04:27

Dragaveiul este denumirea olteneasca a steviei, uneori fiind stevia creata. Are gust putin acid ceea ce o face perfecta in ciorbe, fritatta, placinte etc.

epurasha2bb 1

21.04.2010, 09:52

Cangurasule in etc-ul ala sper ca intra si mancarica mea!eu mereu manancmiel cu spanac sau dragavei si multa lamaie, altfel nu imi place!

FlyingRoo 1

21.04.2010, 23:46

Draga verisoara tzopaitoare, SIGUR ca intra si mancarita ta in acel "etc" , gustul e perfect inviorator in orice fel de mancare. Si unul dintre secretele cele mai bine pazite ale marilor chef-i este ca pun cateva picaturi de lamaie in mancaririle lor!

epurasha2bb 1

22.04.2010, 09:33

ma distreaza introducerea! in rest e adevarat!

Sidy 1

17.05.2010, 07:34

Mariana acum am descoperit reteta ta ! Cred ca este delicioasa...dar habar n-am ce e dragaveiul. Citind si mesajele am inteles de la tine ca "...sunt niste frunze ca si spanacul dar au un gust mai bun!cresc din pamant, "
Dar pina la urma m-am lamurit de tot...dragavei= stevie
Chiar am sa incerc ca noua ne place stevia....
Nota maxima de la mine....

epurasha2bb 1

05.04.2013, 21:43

wow Sidy dupa aproape 3 ani am vazut si eu mesajul tau! scuze , fara intentie! cred ca ai dreptate cu dragaveiul, el este un soi de stevie plin de fier, folosit de babe pe vremuri pt.a curma anemia tuberculoasa, asa am gasit pe net.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 12:27

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere