Miel la cuptor

de SanatateAcasa in Oaie, 13 Apr 2012 | 4513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingredinte:
  • jumatate de carne de miel,
  • sare,
  • 1 fir de usturoi verde,
  • 1 ceasca cu apa,
  • 200 ml de suc de rosii
  • si un cuptor bun.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor:

Carnea se spala, se inlatura grasimea vizibila, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-un vas termorezistent. Se adauga sucul de rosii, apa, usturoi, in prealabil spalat si tocat marunt(parte verde plus parte alba). Se baga in cuptorul incins, unde va sta 30 de minute, focul sa fie mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman