Miel impanat

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2010 | 11390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa intreaga de miel, cu coasta 
  • spinare de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o capatana de usturoi
  • o cescuta cu ulei
  • un pahar cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel impanat:

    Dupa ce impartim mielul in 4 , scotand pulpele cu tot cu coaste, facem cu cutitul buzunarase in carne  si intre coste, pe care le umplem cu multe  felii de usturoi. Ungem carnea cu ulei, o presaram  cu  sare, piper si mult cimbru, apoi o asezam in tava. Turnam un pahar de vin si unul de apa si dam la cuptor cca o ora si jumatate, pana devine carnea  rumena si se desprinde de pe oase. 

TIPS-URI

1

Cu cat impanam carnea cu mai mult usturoi , cu atat va avea un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel impanat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos si piure de cartofi