Miel cu garnitura de orez alb

de susu in Oaie, 20 Iun 2012 | 4612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor
  • orezul:
  • 1 cana de orez
  • 3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • cativa catei de usturoi
  • vegeta
  • patrunjel verde
  • 1/3 pachet unt
  • ulei de masline
  • piper
  • curry
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu garnitura de orez alb:

Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam (sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez.

Se caleste o ceapa alba tocata marunt in ulei de masline si 1/3 pachet de unt, sea adauga apoi orezul si se caleste si acesta. Punem 3 cani jumate de supa strecurata, vegeta dupa gust si dam la cuptor. Cand e aproape gata si orezul scazut gustam de sare si inchidem focul. Se serveste cu patrunjel proaspat si orice fel de carne. Daca vreti ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de lamaie in timp de fierbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu garnitura de orez alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel