Midinette cu pui si telina

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2014 | 12238 vizualizari

 

Aperitivul preferat al lui Vladut :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate sau un piept de pui
  • o telina cat pumnul
  • un morcov
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de maioneza light
  • un mar
  • nuci pecan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midinette cu pui si telina:

Carnea de pui se fierbe, se lasa la racit si apoi se taie cubulete. Telina si morcovul se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca cu puiul si se stropeste totul cu zeama de lamaie dupa gust- se poate pune zeama de la o lamaie intreaga. Se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza. Se amesteca totul usor pana toate ingredientele sunt bine incorporate.

Se scoate cotorul marului si se taie rondele subtiri. Se serveste salata pe feliile de mar, cu un miez de nuca pecan deasupra. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midinette cu pui si telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

cristeena20 1

03.03.2014, 14:34

excelente!!ce ideee super!!

Panacris 1

04.03.2014, 08:50

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu creveti