Midii cu tagliatelli

de cristeena20 in Paste, 2 Ian 2013 | 3897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cu midii congelate, jumatati (sau proaspete)
  • 2 cepe
  • ulei d emasline
  • 1 pahar de vin alb
  • curry
  • sare, piper
  • 3 galbenusuri
  • smantana dulce
  • paste tagliatelle
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii cu tagliatelli:

- Preparam midiile. Punem apa cu ulei de masline si sare la fiert; cand da in clocot aduagam midiile si lasam putin sa fiarba. Strecuram si dam deoparte.

- Separat preparam sosul: ceapa se taie marunt de tot; o inmuiem in ulei de masline si vin alb. Cand devine moale adaugam curry si smantana dulce, sare, piper alb. Lasam sa fiarba putin si adaugam la final galbenusurile. Adaugam midiile in sos .

- Fierbem pastele in apa cu sare si ulei de masline si le adaugam la sos.

Se servesc alaturi de vin alb rece sau verde.

TIPS-URI

1

Sunt bune si daca se fac cu putin piri-piri..mai picante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii cu tagliatelli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu scoici