Mic-dejun cu omleta coapta

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 3939 vizualizari

 

Toata lumea stie ca dragostea trece si prin stomac . De-ati fi vazut ce gales imi zambea barbatu' cand s-a trezit si a gasit platoul cu mic-dejun !!! Multumesc Bucatarasilor , daca am vazut ca e ,, la moda '' omleta la cuptor , am aplicat si eu :).

 

INGREDIENTE

  • 150 gr mini-champignon
  • 100 gr carnaciori picanti uscati
  • 100 gr sunca
  • 100 gr telemea
  • 2 cepe verzi
  • 4 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • rosii , castraveti , salata verde .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic-dejun cu omleta coapta:

Ciupercutele le-am taiat jumatati si le-am fiert in apa cu sare . Am taiat cuburi mezelurile si telemeaua . Am amestecat totul cu ceapa rondele . Separat am batut ouale cu un praf de sare si am incorporat faina .

La sfarsit am amestecat toate ingredientele si le-am pus la copt intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt . Am copt 15 minute pana cand omleta a inceput sa se rumeneasca . Dupa racire am feliat omleta si am servit-o pe un platou insotita de legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic-dejun cu omleta coapta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

laura_n 1

15.06.2013, 15:07

)) ce simpatica esti!
omleta este bestiala

Corinuta 1

15.06.2013, 21:14

Mai bine coapta decat prajita! Frumos gestul, cum sa nu zambeasca!

Valclaudia 1

25.06.2013, 06:50

ce bine miroase aici!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi (Tortila)