Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 6661 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: mic dejun, parizer, branza topita, retete Aperitive / Garnituri
prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea.
intre timp prajim si ouale.
apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita.
de Retete_gustoase 1
de Bucataras 6
de deyutzky 5
de Catalina L 8
nadina73 1
super pusik arata foarte bine 5 furculite,azi sant foarte darnica dau numai 5
daca ieri am lipsit azi ma revansez
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:43
ieri la 10:09
pe 30.12 la 15:13
pe 28.12 la 22:08
pe 28.12 la 21:41
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
laura_n
vasimur
Silvioara 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
doinacojocaru 1
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!