Mic dejun rapid

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 6345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 ridichii rosii
  • 4 felii parizer pui
  • branza topita la tub
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun rapid:

prajim parizerul, il scoatem pe un servetel pt a absoarbe grasimea.

intre timp prajim si ouale.

apoi scoatem ouale si le punem in cosuletele formate din parzier, intr-un alt cosulet punem branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun rapid" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

16.04.2010, 10:14

super pusik arata foarte bine 5 furculite,azi sant foarte darnica dau numai 5

nadina73 1

16.04.2010, 10:15

daca ieri am lipsit azi ma revansez

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 19:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza sarata