Mic dejun

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 3810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie felii mai groase.Intr-o tigaie se pune mai mult ulei si 1 praf de sare,cand este incins se pun cartofii,se presara boiaua,sare si piper si se prajesc la foc mediu,pana devin aurii.

Ceapa se toaca marunt,la fel si usturoiul si se calesc in 2-3 linguri de ulei,apoi se adauga pasta "desfacuta" in putina apa.Deasupra se sparg ouale si se presara sare si piper.Se acopera cu capac si se prajesc pana ouale sunt pe placul vostru.

am servit alaturi de sfecla si varza rosie,murate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor