Mere umplute cu carne de vitel

de Miha in Vita, 17 Apr 2010 | 3973 vizualizari

COMENTARII (74)

iSyc 1

17.04.2010, 11:33

breeee ... eu i-am zis ghitza .... e mariiiiiiiiiiin

ela 1

17.04.2010, 11:34

dar cafeaua aia?eu de o ora vreau sa beau,dar nu ma lasa mircea,cica mai bine iau frontin

Bucataras 1

17.04.2010, 11:35

deci...ce-am inteles eu... Mircea vrea sa gateasca azi un ren, pe nume Marin, si nu stie daca sa-l umple cu mere sau invers, sa umple merele cu renul Marinica. Are ca variante de rezerva 5 retete de peste pentru o delicioasa mincare cu carne de ren

gaby_duceag 1

17.04.2010, 11:36

alambicat sefu'.alambicat rau)))

ela 1

17.04.2010, 11:36

rad cu lacrimi,bine ca nu ma vede nimeni deci avem un ghita marin,bine ca nu e puscas marin

Bucataras 1

17.04.2010, 11:36

+ renul Marin cu alura subacvatica traieste in jurul blocului lui Mircea si-i dau tircoale pasaricile (zice Miha)

iSyc 1

17.04.2010, 11:36

@ela : frontinul se ia cu cafea

ela 1

17.04.2010, 11:37

gusti am sa mor aici de ras,o sa ma aveti pe constiinta

ela 1

17.04.2010, 11:38

mircea asa bei tu cafeaua,de aia stiai de medicamentele astea?le iei de mult?

iSyc 1

17.04.2010, 11:39

nu le iau de mult ... dar iau multe

ela 1

17.04.2010, 11:40

prea multe mircea ca ai inceput sa ai halucinatii,vezi reni pe langa bloc

iSyc 1

17.04.2010, 11:43

sunt mai multi ? ... se skimba treaba atunci

Bucataras 1

17.04.2010, 11:45

iSyc 1

17.04.2010, 11:47

eu mi-am calculat merele cam in functie de 1 ren ... daca asunt mai multi reni cred ca o sa trebuiasca sa umplu merele cu reni

ela 1

17.04.2010, 11:48

m-ai inebunit si pe mine,eu deja vad mai multi

iSyc 1

17.04.2010, 11:50

da ... incepi si tu sa crezi ca exista un ren numit Marin ?

ela 1

17.04.2010, 11:56

mai putin si incep sa zburde renii pe pagina la bucataras.ro

ela 1

17.04.2010, 11:57

Gusti adu aici si un psihiatru ca avem nevoie,nu numai de nutri

iSyc 1

17.04.2010, 11:59

renul Marin e ok cu capul .... noi restul poate avem nevoie de psi..

rivka 1

17.04.2010, 12:06

bravo miha minunat...si foarte gustoase le voi face si eu.
a mancat zmeurel?

ela 1

17.04.2010, 12:08

pt tine mircea,nu pt ren

Oana 1

17.04.2010, 16:38

Mmm, mai ce bine arata Cred ca sunt tare bune

dicarmencitta1957 1

17.04.2010, 19:33

Cred ca sunt foarte delicioase,am facut carne de curcan cu fructe,sau peste cu fructe,dar in mar sa pun carnita nu am facut.O reteta super interesanta,merita testata.5 furculite verzi de la mine.Felicitari.

susu 1

21.04.2010, 14:50

Ce bine arata. Interesanta combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si vinete