Cu ceva ani in urma gasisem reteta aceasta intr-o carte parca si o copiasem.Zilele trecute am dat peste ea si am zis sa o prepar . O reteta simpla si delicioasa pe baza de legume .
Ardeii se spala,se taie in doua,se arunca cotorul si se curata de seminte si nervuri.
Se taie apoi fasii de grosime potrivita.
Ceapa o spalam si o taiem rondele .
Rosiile le spalam,indepartam codita si feliem felii subtiri .
Punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit . Punem ulei si cand acesta este incins , punem ardeii si ceapa si lasam la calit pentru 10-15 minute amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn .
Cand legumele s-au calit , adaugam rosiile , acoperim cu capac si amestecam cu grija . Presaram sare si piper dupa gust . Lasam la foc potrivit pentru 15 minute.
Cand legumele sunt gata spargem ouale in tigaie peste legume,presaram sare , acoperim cu capac si lasam pana ce ouale sunt gata .
Servim cald .
Pofta buna .