Melcisori cu carne

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2009 | 6000 vizualizari

 

Melcişori cu carne sunt un aperitiv delicios, zice Diana I.

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapă mijlocie
  • -150 de grame caşcaval
  • - cimbru, patrunjel după gust
  • - 1 ou
  • - 500 de grame de carne de porc,(sau amestec) tocată şi condimentată
  • - 2 linguri de pastă de roşii
  • - 150 de grame de brânză de vaci
  • - 7 linguri de lapte
  • - 6 linguri ulei
  • - 1 linguriţă de sare
  • - 300 grame de făină
  • - 1 pliculeţ praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu carne:

Mode de preparare:
Se curăţă ceapa şi se taie mărunt.
Se taie caşcavalul cubuleţe.
Se toacă pătrunjelul mărunt.
Se separă albuşul de galbenuş.
Se amestecă albuşul, carnea tocată, cimbru, ceapa pătrunjelul, pasta de roşii , piperul şi caşcavalul.
Se mestcă brânza de vaci cu laptele, uleiul şi sarea.
Făina se amestecă cu preful de copt şi se adaugă la compoziţia de brânză.
Se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi se formează un dreptunghi de circa 50 per 30 cm.
Se întinde carnea tocată peste aluat şi se rulează pe lung.
Se taie rulada in 14 felii de circa 3 cm si se aşează în tava unsă cu margarină cu partea secţionată in sus.
Se amestecă gălbenuşul cu o lingură de lapte şi se ung marginile aluatului.
Se pune tava la cuptor şi se coace aproximativ 40 de minute.
La sfarşit se presară pătrunjel şi cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate