Mejillones a la marinera

de Bya Ralu in Fructe de mare, 24 Noi 2012 | 6792 vizualizari

 

Am mancat niste midii excelente in spania...yammy si am incercat sa le fac si eu!destul de bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg midii proaspete
  • 1/2 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • fulgi de chili
  • condimente:sare,piper,condiment paella,boia dulce
  • ulei masline
  • 1 cutie pulpa de rosie decojita
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mejillones a la marinera:

Midiile se spala foarte bine si se curata cu o perie de sarma.Morcovul si dovlecelul se dau pe razatoarea mare,se pun la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul strivit.Conserva de rosii,impreuna cu 1 lingura de ulei de masline si putin busuioc se baga in blender.Pasta formata se adauga in tigaie peste legume,se pune si vinul rosu si adaugam midiile.Acoperim cu un capac si le lasam 5 minute.Se servesc cu paine prajita

TIPS-URI

1

Midiile care nu s-au deschis se arunca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mejillones a la marinera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]