Medalion de stiuca cu sos de ciuperci

de mihaelar63 in Peste, 20 Dec 2014 | 4554 vizualizari

 

Stiuca cu carnea ei ferma , chiar seaca , cere un sos langa . De data aceasta diferenta la sos a fost facuta de adugarea branzei Camembert .O masa rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg medalioane de stiuca
  • faina alba
  • sare
  • ulei de prajit
  • 2x125 gr orez prefiert
  • 10 cm praz verde
  • 1 cutie mica ciuperci in saramura
  • 50 gr ulei
  • 100 gr Camembert
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de stiuca cu sos de ciuperci:

Orezul se fierbe in apa cu sare respectand instructiunile de pe cutie .Scurgeti de apa .

Inelele de peste se sareaza , se dau prin faina alba si se prajesc pe ambele parti in ulei incins . Se scot pe servetel de hartie care absoarbe surplusul de ulei .

Prazul se taie in doua si se feliaza . se prajeste usor in ulei , se aduga ciupercile[ scurse de saramura ] , branza Camembert rupta bucati si smantana .

Se amesteca sosul pana branza se omogenizeaza in compozitie .Sarati. Piparati .

Serviti medalionul de stiuca pe pat de orez cu sos de ciuperci . Decorati cu patrunjel verde si ardei iute rosu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de stiuca cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]