Medalion de rechin cu sos de struguri

de ianculubita in Peste, 19 Mar 2011 | 7571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1medalion de rechin
  • 2linguri unt
  • 3linguri smantana
  • 1cana boabe de struguri diferit colorati
  • cateva pastai fideluta din conserva
  • 2catei de usturoi
  • 2linguri boabe de porumb
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin cu sos de struguri:

Medalionului i se da jos pielea,spalat,uscat,condimentat,il pun in tava pe hartie de copt cu unt si dau la cuptor 20min;

in acest timp,intr-o tigaie pun smantana,sare,piper,strugurii taiati si las sa dea cateva clocote;

in alta tigaie,cu 1lingura de unt,pun fasolea care a fost fiarta daca e cazul,usturoiul taiat marunt si porumbul;

amestec sa se omogenizeze,apoi pun pe farfurie medalionul,alaturi fasolea iar deasupra sosul de struguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu sos de struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta