Medalion de rechin cu cartofi natur

de Denissa in Peste, 1 Feb 2013 | 3690 vizualizari

 

Fiind mari amatori de peste noua ne-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati medalion de rechin
  • 3 linguri ulei de masline
  • condiment pentru peste
  • cartofi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de rechin cu cartofi natur:

Medalioanele de rechin de ung cu ulei de masline si se presara cu condiment pentru peste.

Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor.Pestele se tine la cuptor nu mai mult de 30 de minute. (Depinde de marimea medalioanelor).

Separat cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se amesteca cu un cub de unt (cat o nuca).

Medalioanele se aseaza in farfuriea apoi cartofii fierti peste care se pune un cub de unt si patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

Cand este aproape gata se poate adauga jumatate pahar cu vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.