Icre de peste cu macrou afumat

de violeta30 in Peste, 30 Dec 2018 | 3187 vizualizari

 

Imaginile nu sunt spectaculoase, dar gustul e sublim.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de icre
  • 1 lingurita de mustar
  • o bucata pastrama de macrou afumat de la Negro
  • ulei
  • suc de lamaie
  • 2 linguri de gris fiert si racit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de peste cu macrou afumat:

Icrele le amestecam cu mustarul, suc de lamaie - 2 linguri si le frecam cu ulei ca pe maioneza. 

Cand s-au inmultit, adaugam grisul rece (50 ml apa si o lingura de gris se fierb bine) si pastrama de macrou maruntita.

Se serveste sub forma de tartine sau pe felii de castravete.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se mai adauga suc de lamaie daca doriti mai acide

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de peste cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou in vasul de lut