Meatloaf

de irena in Curcan, 2 Mar 2012 | 7146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata curcan,
  • 1 ceapa,
  • 2 catei usturoi,
  • 100 gr orez fiert,
  • 150 gr cascaval ras,
  • marar,
  • patrunjel verde,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 75 ml smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meatloaf:

Amestec carnea cu ceapa si usturoiul tocate,orezul fiert si scurs,100 gr cascaval,marar,patrunjel,1 ou,sare si piper,apoi rastorn compozitia intr o tava termorezistenta ,torn deasupra smantana si 50 gr cascaval ras.Coc in cuptor ptr 25- 30 min,la 180 C.

Servesc cu piure si salata de ardei copti sau gogosari si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Meatloaf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

irena 1

07.03.2012, 21:50

Va multumesc!

MMB 1

08.03.2012, 06:41

A facut cineva reteta asta de fapt??? Eu nu spun ca n-o fi buna dar deja a trecut aproape o ora si e tot in cuptor plina cu sucurile ce s-au scurs de la carne, ceapa...Stiu ca de obicei cand se face ceva cu carne la cuptor, se prajeste putin inainte...

irena 1

08.03.2012, 09:17

Dupa cum se vede din fotografii ,eu am facut aceasta reteta.
Daca e nevoie coci preparatul inca 10 min fata de timpul recomandat in reteta.Trebuie sa tii cont de faptul ca,orezul inca mai absoarbe apa si dupa ce s a terminat coacerea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa