Mazare proaspata cu pipote de pui

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2011 | 5167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie de pipote, cam 350 gr
  • mazare proaspata, 300 gr
  • o ceapa
  • un ardei
  • 2 rosii proaspete sau decojite din conserva
  • sare, piper, 2 foi de dafin, ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare proaspata cu pipote de pui:

Ceapa si ardeiul se calesc putin in ulei, pana se inmoaie, apoi se adauga si foile de dafin si pipotele spalate bine si maruntite,

Se omogenizeaza bine si se lasa sub capac cam 10 min, apoi se pune si mazarea si se acopera cu apa pana trece peste mazare.

Se lasa la foc potrivit sub capac cam jumatate de ora, apoi se adauga si rosiile taiate cubulete.

Se mai lasa pana se face bine mazarea.

Daca vreti sa aiba mai mult sos se poate face un amestec din o lg. de faina ( eu folosesc amidon) cu o lg. de smantana si putina apa si se toarna peste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare proaspata cu pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval